Beoordelingen van Amore Scherpenzeel

Recente recensies van Amore Scherpenzeel

5 sterren na 58 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De penne broccoli smaakt al voor de tweede keer op rij nergens naar, smakeloos en flauw, heel jammer, ik at dat altijd heel graag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Super.......met dank!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Goed belegd! Snelle bezorging.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging door aardige bezorger, en goed te eten

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om 1 van de 2 pizza's zonder tomaat te doen vanwege allergie. Dat was goed gedaan. Echter had de andere pizza ook geen tomaat. Dat was jammer. Pizzas wel goed warm verder. Bestelling zelf afgehaald.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is zeer goed en de service perfect! Ik kan iedereen Amore aanbevelen!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had 5 pizza's besteld waarvan 2 het varkensvlees vervangen moest worden door kipdoner en een extra gorgonzola kaas. Er was maar 1 zonder shoarma en de pizza hawaï werd nageleverd. Maar ze smaakten weer prima.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Heerlijk eten Snel bezorgd

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een goede service en het eten is heel smakelijk!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en bezorging oké Zijn alleen gratis blikje cola vergeten en dat het maandag was , lagere pizzaprijs. Had er zelf ook geen erg in

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Szybko i dobrze

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest veelste lang wachten

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De penne broccoli vind ik normaal overheerlijk, maar was nu echt niet te eten. Bruinige broccoli, weinig saus en we zat geen smaak aan. Daarnaast (al maakte dat niet echt uit, omdat het in de prullenbak beland is) was het veel minder dan voorgaande keren, zat maar halfvol.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote bestelling gedaan.. met 35 a 40 minuten bezorgd en we vonden het allemaal erg lekker.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer toppie zoals altijd.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en het was weer heerlijk. Goeie service.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza en netjes op tijd klaar

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vind het jammer dat de gratis cola er niet bij zat dit is al de tweede keer dat wij dat niet erbij hebben gekregen

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik was deze keer niet tevreden.ik moest een uur wachten en de pizza was koud en er was knoflooksaus erop gekomen met bezorgen. normaal ben ik dik tevreden.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede hoeveelheid en op tijd klaar

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was 25 minuten (na 17.30) te laat terwijl ik al om 15.45 besteld had.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed eten en een goede service.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en vlotte bezorging! Ik ga zeker vaker online bestellen!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! 🍕🍟🌯🧀

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, snel geleverd, goede service en een gratis cola. Top!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zou een gratis drankje bij zitten. Dat was niet het geval

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 pizza's besteld.. met 30 minuten geleverd, Lekker warm ( heet ) nog De smaak was fantastisch.. Kortom, de pizza's waren verrukkelijk.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er op tijd, op temperatuur en het was lekker.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk eten, ruim voldoende eten, op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger, we zijn zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk Snel en uiteindelijk lekker. Altijd goed

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier vaker en ze zijn altijd op tijd. Top!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Eten was keurig op tijd klaar. Dik tevreden

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, pizza 🍕 was goed! Alleen staat op de website bij elke bestelling een blikje drinken.. deze heb ik al 2x niet gehad. Bezorger zel die krijg je bij 15,-.. maar zo staat het niet op de website daar staat ‘bij elke bestelling’..

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je mailtjes ontvangt loopt dit achter. Een uur nadat je je bestelling hebt ontvangen ontvang je de e-mail dat de bestelling onderweg is😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de pizza was op zich prima. Echter bij de opmerkingen had ik verzocht geen champignons toe te voegen. Die zaten er wel in. Op dat moment was de pizza voor mij van minder kwaliteit omdat ik de champignons eruit moest vissen.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs pittig besteld !! Mooi op tijd binnen 1 hr. Lekker heet nog en super gaar !! Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakt altijd geweldig lekker en ze zijn relatief snel met bezorgen. Tot nu toe altijd fijn geholpen en bij een verkeerde bestelling eerder hebben ze mij heel netjes gecompenseerd. Ik raad mensen echt aan hier te eten.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza , en heerlijke spaghetti alleen nu al voor de 2de keer geen gratis blikje cola gehad

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging vriendelijk en op tijd. Lekkere pizza’s.

, 02-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm en op tijd! Helemaal goed!

, 27-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is nooit aangekomen

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Errug goed en redelijk vlot geleverd op de late avond

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke mix schotel met shoarma chickenwings en spareribs. Snelle bezorging

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed gemaakt

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2 uur gewacht op één bestelling, deze is niet normaal. Betere sfinx altijd snel

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen erg jammer dat je 3 pizza besteld en maar 1 keer drinken krijg terwijl het bij alle pizza's bij staat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer lekker en snel bezorgd

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg tevreden, alleen dit keer iets van een klont haar aangetroffen op mijn pizza. De bezorger zei "is van de champion" maar dat kon nooit... Zoveel haar opgerold..

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect gegeten

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 pizza's besteld ( ontzettend lekker ) + wat broodjes. En met 30 minuten alles netjes bezorgd.

, 24-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na de eerst keer kapsalon döner besteld te hebben. Wat erg lekker was. Nu gyros met patat besteld. Patat was lauw en klef. Gyros erg droog en raar gekruid waardoor ik het gevoel van zand in mijn mond had Heb de helft met tegenzin opgegeten

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijke pizza lekker warm genoeg vlees gewoon top

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed. Alleen jammer dat er niet op de bezorgtijd wordt gelet. Eten was een 0.5 uur te vroeg terwijl ik aangegeven had 22.15.